Talitha
Printoperator / Productie

Cindy
Orderbegeleiding

Gea
Textiel

Erik
Signmaker / Productie

Erik
Projectbegeleiding / Ontwerp

Raymon
Eigenaar

Ben
Ontwerp / Orderbegeleiding

Anita
Administratie


Waarom printen op hout?
Begin 2010 was Alvasi Reclame, het moederbedrijf van Timberprint, op zoek naar een manier om bouwborden sneller te leveren en te printen. In onze zoektocht kwamen wij hout tegen. 
Uit deze zoektocht is Timberprint.nl ontstaan en inmiddels mogen we wel dé specialist op het gebied van foto's printen op hout worden genoemd. Het is dan ook niet voor niets dat we titel 'Beste startende webwinkel van Nederland' van de Thuiswinkel organisatie hebben gekregen.

Timberprint is dé specialist in het printen op hout.
Vanaf eind 2011 zijn wij al bekend met printen op hout. Anders dan andere printbedrijven hebben wij een breed assortiment verschillende houtsoorten. Naast het veel verkochte whitewash vuren printen wij ook op ayoushout, steigerhout, ruig vurenhout, en sinds kort ook op bamboe. Wij kiezen enkel voor duurzame houtsoorten van hoge kwaliteit, voorzien van een PEFC en of FSC keurmerk. Wij beschikken over een grote voorraad hout. Dit maakt dat wij als enige binnen 1 werkdag kunnen leveren! De productie van al onze panelen gebeurd volledig in eigen huis, dit is de beste manier om grip te krijgen en te houden op de kwaliteit van onze producten.  Wij willen dat iedereen net zo enthousiast over onze product is als dat wij dat zijn. Een foto is heel persoonlijk, dat behoort met zorg gemaakt te worden.

GRATIS en snelle levering
Wij beschikken over een grote voorraad hout. Dit maakt dat wij als enige binnen 1 werkdag kunnen leveren! Tijdens de bestelling kunt u in het winkelmandje aangeven dat u het paneel met spoed wilt ontvangen. Ons geautomatiseerde bestelsysteem zorgt ervoor dat uw orderbon binnen 5 minuten in de productieruimte ligt. Klaar om gemaakt te worden! Om ook grip te krijgen op kwaliteit en betrouwbaarheid van het afleveren hebben wij gekozen voor DHL, zij kunnen als enige 24uurs levering binnen de BENELUX met 98% garanderen. Bovendien worden alle panelen binnen Nederland GRATIS geleverd!

Service en kwaliteit
Voor de after-sales beschikken wij over een online-klantenservice die onze facebook en twitter en onze email in de gaten houd zodat wij snel en adequaat kunnen reageren op vragen van klanten. Daarnaast zijn wij als enige in de branche gecertificeerd door de Thuiswinkel Organisatie, dit houdt in dat wij 2x per jaar een beveiligingstest ondergaan en dat onze algemene voorwaarden en onze financiële positie gecontroleerd wordt. Naast het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk hebben wij ook onze klantbeoordelingen prominent op onze website staan.

Unieke editor
In onze unieke fotoeditor is het voor Iedereen makkelijk een foto te uploaden en bewerken. Tijdens het ontwerpen op de website kunt u meerdere timberprints naast elkaar ontwerpen, zo ziet u direct hoe uw 3-luik boven de bank hangt of op uw dressoir staat. Foto in sepia, zwart-wit of een speciaal filter toepassen? Het is allemaal mogelijk in de speciaal ontwikkelde editor! En komt u er toch nog niet helemaal uit of wilt u graag een passend advies? Wij helpen u graag!